20190212_071412.jpg

Våre avdelinger

Hovedkontor

Postadresse

Tvillinggata 1

1870 Ørje

(+47) 6981 1000

Tvillinggata 1

1870 Ørje

Organisasjonsnummer

980 766 535

Kontakt oss

post(at)collaborate.no

Collaborate Øst

Collaborate Nord

Collaborate Sør-øst

Om oss

Vi i Collaborate gjør vårt ytterste for at bedriften din skal ha tilfredsstillende teknologiske løsninger – enten det gjelder nettverkssikkerhet, telefoni eller intelligente skyløsninger. Målet vårt er at du finner løsninger tilpasset dine forutsetninger og forventninger.

 

Ved å ta i bruk markedsledende teknologiløsninger kan du oppnå bedre arbeidsflyt og økt sikkerhet. Våre tjenester vil gi bedriften din løsninger som tilrettelegger for bedre samarbeid – ikke bare for dine ansatte, men også for kunder.

 

Vi er et sammensatt team bestående av syv ansatte. Vi er alle fagutdannet og har ekspertise på ulike fagfelt. Vi jobber daglig med teknologiske løsninger som kan forenkle hverdagen din. Sammen skreddersyr vi løsninger for deg og din bedrift.

 

Teamet vårt består både av både IT-ingeniører, siviløkonomer, servicemedarbeidere og driftsteknikere. Vi brenner for det vi holder på med, og leverer totalitet til din bedrift.

Hvor holder vi til?

Foreløpig finner du oss tre steder i Norge – i Drammen, Ørje og Bodø. Vi tilbyr imidlertid løsninger til hele Norge, og hjelper deg enten du bor i Oslo, Ørje eller Bergen.

 

Vi jobber med infrastrukturer i Windows, sikkerhetsløsninger i Sophos, samt samarbeidsplattformen Sharepoint. Dette er blant de beste løsningene som eksisterer på sine respektive felt, og sikrer deg topp kvalitet på alle områder.

 

Vi samarbeider dessuten med en rekke respektive leverandører, inkludert Microsoft, Lenovo, Sophos, Adobe og Samsung. Andre sertifiserte samarbeidspartnere er Huawei, GlobalConnect og Altibox. Vi leverer med andre ord kvalitet.

Hva med sikkerhet?

Våre tjenester innen nettverkssikkerhet leveres av Panda og Sophos. Opplev fordelene økt sikkerhet gir deg, og få en bekymringsfri hverdag. Enten du trenger et sikkerhetsapparat eller synkronisert sikkerhet, har vi løsningene for deg!

 

Fra Windows kan vi levere tjenester innen møterom, data og server, samt Microsoft 365. Få de beste løsningene på markedet!

 

Det ligger avansert teknologi bak løsningene vi tilbyr, men samtidig er de brukervennlige og enkle. Dette er også ett av våre mål – å tilby teknologiske løsninger som er enkle å forstå seg på.

Trenger du telefoni eller bredbånd?

Da kan vi tilby markedsledende løsninger fra Telenor. Få smarte telefoniløsninger du kan stole på, og vær tilgjengelig for kunder og ansatte uansett hvor du måtte være.

 

Vi har fleksible, enkle og trygge telefoniløsninger. Velg et abonnement som er tilpasset din databruk, og surf på nettet når og hvor som helst. Du kan også velge løsninger som inkluderer datakort til nettbrett, dersom du har behov for det.

 

Alle telefoniløsninger inkluderer fri tale og et ubegrenset antall SMS-er. På den måten kan du alltid være tilgjengelig for kunder og ansatte.

 

Dersom du har behov for fiberløsninger, kan vi hjelpe deg med kvalitetsprodukter fra Telefon, Altibox eller GlobalConnect. Få tilgang til sikkert og stabilt internett med høy hastighet, slik at alle arbeidsoppgaver og kommunikasjon kan foregår uten problemer.

 

Vi vet også at næringslivet har behov for høy kapasitet på bredbånd, og at du er nødt å være forberedt på fremtidens mange muligheter. Kanskje du er ute etter fiberbredbånd med en dedikert fiberforbindelse, slik at aktivitet fra andre bedrifter på nettet ikke påvirker kapasitet eller hastighet?

Samarbeid med oss!

Vi vil alltid ta oss tid til å bli kjent med deg og dine ønsker, og finner løsninger som passer nettopp deg. Benytter du deg av våre tjenester vil du få bedre arbeidsflyt, løsninger du kan stole på, samt fornøyde ansatte og kunder.

 

Gå fra arbeid til samarbeid med Collaborate!

FB_IMG_1507107413966.jpg

Samarbeid med oss!

Hei,

Vi er alltid på let etter nye selgere og bedrifter!

Om du ønsker å bli en del av Collaborates selger-team kan du kontakte meg på: Johannes@collaborate.no

Jeg ønsker å bygge selgere for fremtiden som lærer seg faget, med Telenor i sentrum.

Jeg tror selgere lykkes best når de kan hele produktet, derfor legger vi i Collaborate tung vekt på å utdanne våre selgere!

Dette er selgere som er klare for å takle morgendagens utfordringer!​

Med vennelig hilsen

Daglig leder i Collaborate Sør-Øst

Johannes Eikelid